Министърът на финансите в служебното правителство Асен Василев започва серия

...
Министърът на финансите в служебното правителство Асен Василев започва серия
Коментари Харесай

Министър Асен Василев започва консултации по бюджетната политика

Министърът на финансите в служебното държавно управление Асен Василев стартира серия от публични съвещания за бюджетната политика. Първата полемика е на тематика " Разходи ".

 В Обществения съвет са поканени представители на секторите с най-голям дял от разноските в бюджета - административните структури, просветителната, здравната и обществената система, Министерство на вътрешните работи и други институции, ангажирани с опазването на публичния ред. От финансовото министерство допълват, че задачата на публичните препоръки е оптималната бистрота при образуването и ръководството на държавните доходи и разноски.
 Асен Василев: Кризата не е толкоз остра, все още не се постанова изтегляне на заем Асен Василев: Кризата не е толкоз остра, все още не се постанова изтегляне на заем
2013 година влязох като длъжностен министър в тежка спешна обстановка в енергетиката. Трябваше бързо благодарение на Световна и Европейска банка...

 Министър Асен Василев приготвя актуализация на бюджета, която ще бъде импортирана при сформирането на новия парламент. В нея няма да се усилва дефицитът, само че ще се преформулират държавните разноски съгласно авансово направените анонси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР