Министърът на финансите на САЩ Стивън Мнучин заяви днес, че

...
Министърът на финансите на САЩ Стивън Мнучин заяви днес, че
Коментари Харесай

Министърът на финансите на САЩ оптимист за постигането на търговско споразумение с Лондон

Министърът на финансите на Съединени американски щати Стивън Мнучин съобщи през днешния ден, че е оптимист по отношение на възможностите за реализиране на комерсиално съглашение с Англия тази година, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

На конференция в Кралския институт за интернационалните връзки Чатъм Хаус в Лондон Мнучин уточни, че е разговарял по въпроса с английския министър на финансите Саджид Джавид тази заран на работна закуска, както и по-рано тази седмица на Световния стопански конгрес в Давос. Англия и Съединените щати се стремят да реализират съглашение тази година, защото считат, че е значимо и за двете страни, добави той.

Китай заяви за "значителен прогрес " в комерсиалните договаряния със Съединени американски щати

По думите му след подписаната първа фаза от комерсиалното съглашение с Китай, в този момент в центъра на вниманието на Съединени американски щати са споразуменията с Англия и Европейския съюз. Мнучин призна, че може да е належащо Англия първо да реши някои въпроси с Европейски Съюз, преди да ги разиска с Вашингтон, само че това съгласно него няма да забави нещата.

Борис Джонсън подписа съглашението за Брекзит

В отговор на въпрос дали въвеждането на цифров налог от Англия за американски интернет колоси като Google (Google) и Facebook (Facebook) няма да попречи на комерсиалните договаряния, финансовият министър на Съединени американски щати сподели, че през днешния ден е разискал казуса с английския си сътрудник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР