Министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън заяви, че западните

...
Министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън заяви, че западните
Коментари Харесай

САЩ: Западните санкции срещу Русия вече имат огромно въздействие

Министърът на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън съобщи, че западните наказания против Русия към този момент имат " голямо влияние ".

" Русия претърпява криза, висока инфлация, остри провокации във финансовата си система и некадърност да набави материалите и продуктите, от които се нуждае, с цел да поддържа войната или стопанската система си ", сподели Йелън пред кореспонденти преди срещата на финансовите министри и шефовете на централните банки на Г-7 в Бон, Германия, съобщи Ройтерс.

Тя също по този начин означи, че е много евентуално лицензът за заплащане на съветския дълг да изтече, допълвайки, че в случай че Русия механически не обслужва дълга си, това няма да означи забележителна смяна в икономическата обстановка на Русия.

Според нея Съединени американски щати ще продължат да максимизират въздействието на глобите върху Русия поради военната интервенция в Украйна.

Запитана по тематиката, Йелън сподели още, че американското държавно управление ще продължи да преглежда енергийните наказания със съдружниците.

" Дискусиите не престават ", сподели тя, като добави, че " всички ние споделяме задачата за понижаване на приходите, с които Русия ще би трябвало да купува артикули и услуги ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР