Министърът на финансите на Португалия Жоау Леау е дал положителна

...
Министърът на финансите на Португалия Жоау Леау е дал положителна
Коментари Харесай

Португалският финансов министър e с положителна проба за COVID-19

Министърът на финансите на Португалия Жоау Леау е дал позитивна проба за ковид, заяви през днешния ден неговата канцелария. Вчера той е имал персонални срещи в Лисабон с високопоставени представители на Европейски Съюз, в това число и с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е, съобщи Ройтерс.

Засега 46-годишният португалски министър няма признаци и ще продължи да работи известно време от отдалеченост в самоизолация, се показва в известието. Срокът на самоизолирането може да продължи сред 10 и 14 дни, предава Българска телеграфна агенция.

Положителният тест на Леау бе разгласен 24 часа след присъединяване му в среща, на която бяха разисквани целите на португалското ротационно председателство на Европейски Съюз, почнало при започване на този месец. В срещата са взели участие министър председателят Антониу Коща и още няколко португалски министри и заместник-министри, а също заместник-председателят на Европейска комисия Ханс Тимерманс и еврокомисарят по конкуренцията Маргрете Вестагер. На фотоси от проявата се вижда, че всички са с защитни маски.

Неотдавна Коща се бе самоизолирал за две седмици, откакто бе обядвал с френския президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на, дал позитивна проба за ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР