Министърът на финансите Асен Василев се отдаде на обсъждане на

...
Министърът на финансите Асен Василев се отдаде на обсъждане на
Коментари Харесай

Асен Василев вечеря с трима мъже

Министърът на финансите Асен Василев се отдаде на разискване на значими политически въпроси с трима мистериозни мъже. Репортер на „ Уикенд ” засече финансиста в столичен ресторант в квартал „ Бояна ” малко преди кметските избори, които се организираха в неделя.

Шофьорът на Василев спря за минута пред ресторанта и стовари шефа си, който се возеше на задната седалка. Асен взе няколко папки с документи и се насочи към група мъже, които очевидно го чакаха. Компанията се заприказва и откара в сладки раздумки на улицата към 20 минути, видя нашият кореспондент. Министърът на финансите беше много радостен и очевидно се наслаждаваше на диалога с останалите гостода. Гражданин, който мина около Василев, го поздрави и се ръкува с него, а министърът топло му кимна и благодари за поддръжката.

След дългите диалози и смях на улицата компанията най-сетне влезе в заведението и си поръча вечеря. Шофьорът на министъра на финансите го чакаше търпеливо в колата, а раздумката се проточи до след 23 часа.

Дни по-рано пък Асен Василев бе сниман от папараци да си купува чаршафи и хавлии. Финансовият министър бе засечен в столичен мол, до момента в който избира консумативи за спалнята си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР