Министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на

...
Министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на
Коментари Харесай

Енергийният министър отива в Москва по покана на шефа на "Росатом"

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила отпътува за Москва по покана на генералния шеф на „ Росатом “ Алексей Лихачов. В съветската столица тя ще взе участие в работата на IX-я Международен конгрес „ Атомекспо “, който се организира от през днешния ден до 21-ви юни 2017 година

Ежегодното събитие се провежда от компанията „ Атомекспо “ и съветската държавна корпорация за атомна сила „ Росатом “. По време на форума представители на водещи компании от сферата на нуклеарната енергетика и енергийни специалисти ще проучват и дискутират настоящите провокации пред пазара на сила от позиция на нуждата за обезпечаване на стабилно социално-икономическо развиване. Основна тематика на полемиките през тази година е „ Атомът като основа на безвъглеродна енергийна промишленост на бъдещето “.

В рамките на визитата си в Москва министър Петкова ще организира срещи с генералния шеф на държавната корпорация за атомна сила „ Росатом “ Алексей Лихачов, както и с Евгений Салков – общоприет шеф на „ Русатом сервиз “ и началник на плана за удължение живота на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ „ Козлодуй “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР