Министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще открие осмата енергийна конференция,

...
Министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще открие осмата енергийна конференция,
Коментари Харесай

Теменужка Петкова ще открие осмата регионална конференция „Дневният ред на енергийното развитие на региона - приоритети, технологии, пазари“

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще открие осмата енергийна конференция, отдадена на вероятностите пред развиването на бранша в района на Югоизточна Европа, оповестиха от пресцентъра на Министерство на енергетиката.

Събитието е проведено от Българския енергиен и минен конгрес. Очаква се в него да вземат присъединяване представители на държавната администрация от страни-членки на Европейския съюз, на европейски институции, неправителствени организации, търговци и снабдители на сила, представители на регулаторните органи от района и други. В рамките на полемиката ще бъде прегледано бъдещето на въглищните райони в преход, развиването на районния пазар на електрическа енергия и природен газ, провокациите пред ВЕИ бранша, нуклеарната енергетика и други. Конференцията ще се организира на 17 май 2019 година от 9.00 часа в „ София Хотел Балкан “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР