Министърът на енергетиката Теменужка Петкова се запозна в Пловдив с

...
Министърът на енергетиката Теменужка Петкова се запозна в Пловдив с
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Сигурна съм, че Здравко Димитров ще бъде успешен кмет на Пловдив

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова се срещна в Пловдив с осъществените действия за гарантиране сигурността на енергийната мрежа. През 2019 година “Електроенергиен систематичен оператор” ЕАД сполучливо завърши реконструкцията и продължава с вложенията в създаване на нови уреди в региона на Пловдив за понижаване на повредите и повишение на сигурността на преносната мрежа.

По време на визитата си в града под тепетата министър Петкова бе съпроводена от регионалния шеф и претендент на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и претендента за кмет на регион „ Южен “ Костадин Язов – заместител -председател на Надзорния съвет на оператора.

Министърът на енергетиката се срещна от близко с резултатите от реализирането на планове с европейско финансиране за оползотворяване на отпадна топлота, както и за рационализация и уголемение на системите за оперативно ръководство на централно диспечерско ръководство на ЕСО ЕАД.

По-късно Теменужка Петкова посети актуализирания с поддръжката на страната площад „ Централен “ и възродения Римски стадион. Тя посети и пункта на ГЕРБ на Главната улица в града, където бе посрещната от народния представител Димитър Лазаров и претенденти за общински съветници.

„ Много е значимо претендентът на Политическа партия ГЕРБ да продължи устойчивото развиване на Община Пловдив. Всички сме очевидци на това по какъв начин под управлението на Политическа партия ГЕРБ и предходния кмет градът се преобрази “, показа Теменужка Петкова. Тя добави, че познава Здравко Димитров като сполучлив регионален шеф и изрази увереност, че ще бъде и сполучлив кмет на община Пловдив.

„ Сигурна съм, че претендентът за кмет на Пловдив, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ Здравко Димитров, както и претендентите за кметове на региони, в това число Костадин Язов, ще работят неуморно за отличния образ на града “, сподели още министър Петкова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР