Министърът на енергетиката Румен Радев и неговият заместник Красимир Ненов

...
Министърът на енергетиката Румен Радев и неговият заместник Красимир Ненов
Коментари Харесай

Протестиращите енергетици и миньори: Министърът на енергетиката отива при тях, премиерът ги кани на среща

Министърът на енергетиката Румен Радев и неговият заместител Красимир Ненов отиват при протестиращите енергетици и миньори.

Разговорите ще се проведат в 13:00 ч. в административната постройка на Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 ". Поканени са законните синдикални представители на топлоелектрическата централа и на " Мини Марица-изток ". Ще вземат участие също управленията на двете сдружения.

Премиерът Николай Денков провежда среща с протестиращите на следващия ден от 16:00 ч. в Министерския съвет. Поканени са водачите на двата огромни синдиката – КНСБ и КТ " Подкрепа ", ръководителите на Федерацията на самостоятелните синдикати на миньорите към КНСБ, на Националната федерация на енергетиците към КНСБ, на Независимата синдикална федерация на енергетиците в България към КНСБ, на синдикалните организации на КНСБ в Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 ", в " Мини Марица-изток ", в обособените рудници на " Мини Марица-изток " и в Топлоелектрическа централа " Бобов дол ", а също по този начин ръководителите на Синдикалната миньорска федерация и Федерация " Енергетика " и на синдикалните районни съюзи на КТ " Подкрепа " в Кюстендил, Перник и Стара Загора.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР