Министърът на енергетиката на Русия Николай Шулгинов и посланикът на

...
Министърът на енергетиката на Русия Николай Шулгинов и посланикът на
Коментари Харесай

Русия и Пакистан се договориха за изграждането на „Пакистански поток“

Министърът на енергетиката на Русия Николай Шулгинов и посланикът на Пакистан Шафкат Али Хан подписаха документ, който ще разреши скоро да стартира практическата реализация на плана за строителството на газопровода „ Пакистански поток “.
В известието на енергийното министерство се споделя, че е осъществена голяма по размер работа по подготовката на този протокол. Неговото сключване ще разреши на фирмите във допустимо най-скоро време да стартират. По този метод ще се помогне на Пакистан да укрепи личната си енергийна сигурност и да усили потреблението на природен газ като екологично чист източник на сила.
 Премиерът на Пакистан с позитивен тест за ковид Премиерът на Пакистан с позитивен тест за ковид
Премиерът на Пакистан Имран Хан е дал позитивен резултат на тест за COVID-19. Това заяви през днешния ден здравният министър на страната, цитира...
Междуправителственото съглашение за строителството на газопровода „ Север – Юг “ е подписано още през 2015 година Дължината му ще бъде 1,1 хиляди км, а потенциалът – до 12,4 милиарда куб. м газ годишно. Газопроводът би трябвало да свързва терминалите за приемане на полутечен газ в град Карачи в южната част на Пакистан с град Лахор на север. Там би трябвало да се построят електроцентрали, работещи с полутечен природен газ.
Тази година Русия и Пакистан взеха решение да преименуват взаимния си план на „ Пакистански поток “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР