Министърът на електронното управление Божидар Божанов предупреди, че от негово

...
Министърът на електронното управление Божидар Божанов предупреди, че от негово
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Опитват се да кадруват от мое има с фразата `министърът ме праща` |

Министърът на електронното ръководство Божидар Божанов предизвести, че от негово име се пробват да кадруват със общоприетата фраза " Министърът ме праща ".

" В последните седмици чух от няколко места за хора, които настояват, че аз ги адресирам или че са мои близки. В нито един от случаите даже не бях чувал за тези хора, камо ли да ги адресирам ", написа той във фейсбук. 

Божанов приканва всеки, който научи за такова държание, да го осведоми.

Ето какво написа Божанов в обществената мрежа:

В последната седмица чух от няколко места за хора, които настояват, че аз ги адресирам или че са ми близки. В нито един от случаите даже не бях чувал за тези хора, камо ли да го адресирам.

" Министърът ме праща " е общоприет задкулисен метод и евентуално се случва непрекъснато, само че употребявам началото на мандата, с цел да отбележа, че в случай че " изпращам " някого, ще е недвусмислено - ще бъде в листата на съветници и специалисти, които ще обявим на уеб страницата на министерството, когато създадем такова след месец.

Предполагам, че в мътната политическа среда от последните десетилетия, е било напълно предстоящо министър да изпраща странни лица, с цел да му уреждат кадруване/поръчки/схеми. И надлежно като се появи някой, дето го " праща министърът ", човек си споделя " е, нищо ново под слънцето ".
Ако някой някъде " изгрее " от мое име и не е част от политическия ми кабинет, и вместо за промени желае да приказва за назначения или споразумяване на поръчки, ми сигнализирайте.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР