Министър Захариева е сред най-стилните дами в политиката, а дизайнерските

...
Министър Захариева е сред най-стилните дами в политиката, а дизайнерските
Коментари Харесай

Министър Захариева се фука със сака за 900 лева

Министър Захариева е измежду най-стилните дами в политиката, а дизайнерските облекла са нейна пристрастеност от години, разбра HotArena.

Дрехите й са елегантни, като в това време комбинират смели цветове и ги вършат извънредно шармантни, а министър Захариева не се опасява да опитва с нюансите, с цел да бъде в крайник с модата. Справка с формалния уебсайт на дизайнерката Елизабета Франки демонстрира, че шефката на Външно министерство има много продукти от лятната сбирка на марката, измежду които сако за 900 лв., риза за 624 лв. и панталон за 608 лв.. В момента същите се оферират на половин цена в бутиците на Елизабета Франки, защото летните сбирки са в интервал на ликвидация поради настъпващият нов есенно-зимен сезон. 

Захариева обаче се е сдобила с стилните находки на постоянните им цени още когато са слезли от подиума. Конкуренция в тоалетите на Захариева може да й бъде само колежката и приятелката й Николина Ангелкова, която също е подвластна на трендовете и обича да залага на дизайнерски тоалети. Бившата министърка на туризма е почитател на друга италианска марка - Долче и Габана, като постоянно се появява на обществени места с техни творения. И двете дами от ГЕРБ имат афинитет към бижутата като заобикалят прекомерно натрапчивите модели, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР