Министър Василев изпрати поздравителен адрес до сребърната медалистка от Европейското

...
Министър Василев изпрати поздравителен адрес до сребърната медалистка от Европейското
Коментари Харесай

Министър Василев поздрави Ивет Горанова

Министър Василев изпрати приветствен адрес до сребърната медалистка от Европейското състезание по карате Ивет Горанова
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев изпрати приветствен адрес до сребърната медалистка от Европейското състезание по карате в Газиентеп, Турция Ивет Горанова. Олимпийската шампионка от Токио се класира на второ място в категория до 55 кг кумите.
„ За следващ път Вие и персоналният Ви треньор Иван Ленков потвърждавате, че с усърдна работа триумфите са обезпечени. Отличието, извоювано през днешния ден, накара цялата спортна общност още веднъж да се гордее с Вас и българската школа в един спорт, в който конкуренцията е на извънредно високо равнище. Вярвам, че Вашите триумфи няма да спрат до тук, тъй като Вие се утвърдихте като състезател с който всеки конкурент би трябвало да се преценява. Доказателство за това са шестте медала от огромни шампионати в кариерата Ви досега “, се споделя в приветствения адрес от министър Василев до Ивет Горанова.
Радостин Василев пожелава на нашата състезателка да продължи да показва същата вола за победа и през идната година да добави към богатата си сбирка от медали и международната купа от шампионата в Будапеща, Унгария.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР