Министър Тагарев сам ще прецени какво да направи, заяви Денков

...
Министър Тагарев сам ще прецени какво да направи, заяви Денков
Коментари Харесай

Премиерът за случая с Мустафа Емин в „Пирогов“: Ако е вярно, съветникът трябва да си отиде

Министър Тагарев самичък ще реши какво да направи, съобщи Денков

„ Трябва да приключи сполучливо инспекцията, с цел да е ясно какви са обстоятелствата. Не може въз основата единствено на един Facebook профил, едно известие, да се вършат крайни изводи и да се уволняват хора “, съобщи министър председателят Николай Денков във връзка случая със съветника от Демократична България на министъра на защитата Тодор Тагарев. Припомням, че предходната седмица стана ясно, че Мустафа Емин се е държал нападателно и заплашително в болница „ Пирогов “, където е упорствал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото. Заплашвал с името на здравния министър.

„ Ако е правилно това, което написа в този пост, съгласно мен съветникът би трябвало да си отиде. Но в случай че се окаже, че това е прикрита офанзива, което има някакви други цели, бих оставил министърът самичък да реши какво ще направи “.

Николай Денков повтори, че поддържа концепцията 24 май да стане народен празник. Той дефинира празника на славянската книжовност като признака, който води България към бъдещето, само че акцентира, че тази полемика би трябвало да се организира в Народното събрание.

Той настоя, че не търси война с никоя институция.

„ Не диря война с никого, в противен случай, на нас ни би трябвало успокоение -на държавното управление, в политическия смисъл на думата, с цел да можем да си осъществим програмата и хората да стартират да живеят по-добре ", разяснява той.

„ Всяка институция би трябвало да работи съгласно това, което ѝ е наложено като права и отговорности. Задълженията на държавното управление са да осъществим управническата си стратегия “, уточни той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР