Министър-председателят в оставка Кирил Петков е наредил устно на шефа

...
Министър-председателят в оставка Кирил Петков е наредил устно на шефа
Коментари Харесай

Шефът на ДАНС: Има обосновано предположение, че служителите на Митрофанова са шпиони

Министър-председателят в оставка Кирил Петков е наредил устно на шефа на ДАНС да изготви лист на съветски дипломати за изпъждане. Това е декларирал ръководителят на службата пред депутатите от закритото съвещание на Народното събрание, свикано поради решението на премиера Петков да бъдат експулсирани 70 съветски шпиони.

Шефът на ДАНС е разказал още, че на съвещанието на Съветската за сигурност, извършено на 13 юни, точка за изпъждане на съветски дипломати не е имало. Темата била разисквана в точка " Разни ".

Той прецизирал, че от експулсираните 70 чиновници на съветското посолство, единствено 37 са дипломати, за които ДАНС има единствено обосновано съмнение, че развиват активност, несъвместима с дипломацията.

По-рано през днешния ден стана ясно, че прокуратурата не е получавана информация от службите за тяхна нерегламентирана активност на територията на страната.

Шефът на ДАНС е признал още, че не е давал цялостна информация на президента Румен Радев, а единствено на премиера в оставка Кирил Петков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР