Министър-председателят Тереза Мей и висши министри ще прекарат уикенда бомбардирайки

...
Министър-председателят Тереза Мей и висши министри ще прекарат уикенда бомбардирайки
Коментари Харесай

Остават 48 часа да бъде спасен Brexit

Министър-председателят Тереза Мей и висши министри ще прекарат уикенда бомбардирайки членове на Консервативната партия с телефонни позвънявания, имейли и известия в опит да завоюват поддръжката им за договорката й преди „ значимото гласоподаване “ в Камарата на общините.
Мей изпрати 30 министри, които да се опитат да показват договорката й на гласоподавателите с вярата да окажат напън върху депутатите, предава организация Фокус.
Борис Джонсън прикани за „ обилно, оптимистично, пламенно “ предоговаряне за продобиване на „ огромно и свободно комерсиално съглашение “ без противоречивия механизъм за граничен надзор, който би могъл да свърже Обединеното кралство в близки митнически връзки с Брюксел.
Той упорства английските договарящи би трябвало да откажат обещаните 39 милиарда паунда и да покажат, че не се опасяват от комерсиалните връзки с блока, учредени на разпоредбите на Световната комерсиална организация.
Той съобщи: „ Не желая да се преструвам пред общността, че няма да има разстройства изобщо. Не желая да настоявам, че няма да има провокации.
" Това, което хората желаят да видят е малко здрав разсъдък в тази страна, малко воля за справяне с проблемите и малко водачество. "
Посочвайки пътя напред от сегашната невъзможност, някогашният външен министър сподели: „ Това, което би трябвало да направи или какво държавното управление би трябвало да направи, е да се върне в Брюксел и да съобщи напълно ясно, че Народното събрание не е приел съглашението за отдръпване, и че е време за излизането на защитния механизъм и време за договаряне на съглашение за свободна търговия “.
" Идеята с предаването на 39 милиарда паунда от парите на данъкоплатците в този момент е доста, доста необичайно и мисля, че е огромна неточност “.
" Мисля, че в идващия стадий би трябвало да кажем „ вижте “, тези пари могат да бъдат налични в края на договарянията “.
" Тази договорка е злополучие за нашата страна. Това в основата си значи, че Европейски Съюз може да ни изнудва в каквито и да било условия, които те харесват в хода на договарянията за нашето бъдеще “.
Борис Джонсън съобщи, че депутатите тори желаят опцията да употребяват гласуването, с цел да изяснят позицията си по договорката.
Тереза Мей предизвести през вчерашния ден, че повече висши депутати могат да изоставен във вторник, в случай че не бъдат направени фрапантни промени в договорката.
Майк Ууд, персонален секретар на министърът по интернационалната търговия Лиъм Фокс, съобщи, че може да се откаже от поста си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР