Министър-председателят ще отговаря на актуални въпроси на депутати в рамките

...
Министър-председателят ще отговаря на актуални въпроси на депутати в рамките
Коментари Харесай

Премиерът Николай Денков ще отговаря днес на въпроси на депутати в парламента

Министър-председателят ще дава отговор на настоящи въпроси на депутати в границите на блиц контрола в Народното събрание, планува програмата за днешното съвещание на Народното събрание.  

Съгласно парламентарния устав всеки първи петък от месеца от 9:00 часа се организира блиц надзор, в който по принцип вземат участие министър председателят и вицепремиерът. 

В парламентарния надзор от 11:00 часа на авансово заложени въпроси на народни представители ще дава отговор министър-председателят и министрите на вътрешните работи, на труда и обществената политика, на образованието и науката, на опазването на здравето, на културата, на околната среда и водите и на земеделието. 

Поради командировка отвън страната в парламентарния надзор няма да взе участие вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова и министрите и, а заради неотложни задължения – министър, заяви през вчерашния ден заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова от парламентарната естрада. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР