Министър-председателят организира среща с ръководителя на Конституционния съд Павлина Панова.

...
Министър-председателят организира среща с ръководителя на Конституционния съд Павлина Панова.
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков се срещна с председателя на Конституционния съд

Министър-председателят провежда среща с ръководителя на Конституционния съд Павлина Панова. В рамките на разговора им в Министерския съвет двамата разискаха тематики от района на върховенството на закона и смисъла на ефикасната и транспарантна работа на институциите в интерес на българските поданици.

Премиерът Петков уточни сериозните действия на кабинета, целящи България да стане успешен модел за борба с корупцията и също по този метод да бъде обновено доверието на българските поданици в институциите и законността.

Министър-председателят изрази увереност, че с безспорния си професионализъм и авторитет Павлина Панова на личен ред ще способства много за върховенството на правото и ще подсигурява прецизната и обективна работа на Конституционния съд при тълкуването и защитаването на основния закон на България.

От своя страна ръководителят на Конституционния съд Павлина Панова поздрави министър-председателя и ръководеното от него държавно ръководство за управническите цели и пожела успех на премиера във високо отговорната му задача.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР