Министър-председателят на България - Бойко Борисов отбеляза феноменален гол във

...
Министър-председателят на България - Бойко Борисов отбеляза феноменален гол във
Коментари Харесай

Бойко Борисов прати Витоша на финал с феноменален гол

Министър-председателят на България - Бойко Борисов означи свръхестествен гол във вратата на Лудогорец в мач от полуфиналите в шампионата на ветераните. Премиерът постави екипа с №13 и бе с главен принос за триумф, който прати " бистришките тигри " на край.

В борбата за купата Витоша ще спори с Нефтохимик. Двубоят е на 28 май в Стара Загора.

 Снимка 358099
Източник:

В днешната среща с Лудогорец министър председателят откри резултата с мощен удар в горния десен ъгъл на вратата, а по-късно удари и греда. Светослав Петров вкара второто попадение за Витоша, а в последните секунди на мача Димитър Мутафов от директен свободен удар оформи крайното 2:1.

 Пирин изпадна, скъпа победа за Витоша в Благоевград - 1:2!
Подвиг на Витоша в Благоевград! Пирин изпадна от Първа лига!

Победа за " бистришките тигри ", изиграха Мача си на сезона

" Стана прекрасен мач. Те също имаха доста положителни футболисти, голът ми беше хубав, само че и гредата беше красива. Още не съм наясно дали ще играя във финала, тъй като ме боли коляното. Не желая да разясня Първа лига, тъй като в случай че и футболистите стартират да разясняват политиците, ще стане огромен цирк ", сподели Борисов след срещата.

На вратата на Лудогорец бе изпълнителният шеф на клуба ангел Петричев, който се показа доста добре във времето, което прекара на терена.

 Снимка 358097
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР