Министър-председателят на Северна Македония Зоран Заев заяви, че няма да

...
Министър-председателят на Северна Македония Зоран Заев заяви, че няма да
Коментари Харесай

Заев: Няма да позволя на пед*раст да свали правителството

Министър-председателят на Северна Македония Зоран Заев съобщи, че няма да разреши на обособени лица да смъкват държавното управление му, като в същото време акцентира, че има вяра в задълбоченото и бързо следствие на случая „ Рекет “, предава скопската телевизия " Канал 5 ".

Съгласно думите му, в този момент не е моментът за предварителни избори поради упованията за приемане на дата за договаряния за участие в Европейския съюз, и напомня, че октомври 2020 година е най-подходящият интервал за избори, съобщи организация " Фокус ".

" Вярвам в транспарантните, прецизни и бързи следствия, изключително за такива случаи. Публично отхвърлих всевъзможни спекулации и споменаване на името ми и заставам напълно зад него ", акцентира македонският министър председател. Той добави, че презумпцията за непорочност би трябвало да се съблюдава без значение дали става въпрос за инкриминирано лице или за някой, който заема почитан пост като този на специфичния прокурор Катица Янева. Относно спекулациите за присъединяване му в абсурда, Заев увери, че е пристигнал на власт по волята на жителите, борейки се за независимост, народна власт, господство на закона и естествена страна, и ще продължи да се бори за тези полезности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР