Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев заяви, че световните цени на

...
Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев заяви, че световните цени на
Коментари Харесай

Медведев: Цените на петрола достигнаха приемливо за нас ниво

Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев съобщи, че международните цени на петрола са достигнали задоволително за Русия равнище. Той сподели това на онлайн конференция в Шанхайската медийна група, предават ТАСС и " Фокус ".

„ В момента цените (на нефта) се изравниха и ние в никакъв случай не сме били заинтригувани те да са оптимално високи: това заплашва да спре развиването на стопанската система “, акцентира Медведев. „ На нас ни трябват рационални цени и сега всичко е наред с това “.

В коментар за факторите, влияещи на развиването на съветската стопанска система, министър-председателят включи в тях и глобите. Той означи, че Русия е намерила в тези ограничаващи ограничения и „ източник на самореализация, източник на лично развиване “. По неговите думи, съответно „ селското стопанство стартира да се развива с ударни темпове “.

Медведев сподели, че в понеделник към този момент е разискал продаването на съветска соя в Китай. „ За това би трябвало да благодарим на тези, които вкараха наказания п отношение на нашата страна: в случай че те не го бяха създали, може би, ние и в бъдеще просто щяхме да продаваме петрол и газ и нямаше да мислим за насърчаване на селското стопанство “, заключи съветският министър председател.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР