Министър председателят на Русия Дмитрий Медведев определи решението на Световната

...
Министър председателят на Русия Дмитрий Медведев определи решението на Световната
Коментари Харесай

Медведев: Наказанието е продължение на антируската истерия

Министър ръководителят на Русия Дмитрий Медведев дефинира решението на Световната антидопингова организация да изключи страната от огромни спортни съревнование за 4 години като " продължение на антируската нервност ".

Днес WADA наложи на Русия едно от най-суровите санкции в историята на спорта.
Медведев: Русия има проблем с допинга, само че би трябвало да апелираме Решението ще бъде взето от виновните организации, акцентира министър-председателят

" Все повече си мисля, че се стига до антируска нервност, която стартира да става хронична. Смятам, че съветските организации, които имат силата да се опълчват на решението и имат нужната подготвеност, ще го създадат ", съобщи Медведев.

Русия няма да може да употребява знамето и химна си, както и да се изписва името ѝ на олимпийски игри и международни шампионати. Спортистите, които потвърдят, че са чисти, могат да се състезават под безпристрастен байрак. Въпреки наказването съветският народен тим по футбол ще може да взе участие на еврошампионата, на който Санкт Петербург ще одобри мачове, защото шампионатът е проведен от УЕФА.
Без Русия на огромните интернационалните надпревари през идващите 4 години Международната антидопингова организация се произнесе
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР