Министър-председателят на Португалия Антонио Коща защити нападателя на Ювентус Кристиано

...
Министър-председателят на Португалия Антонио Коща защити нападателя на Ювентус Кристиано
Коментари Харесай

Португалският министър-председател защити Роналдо

Министър-председателят на Португалия Антонио Коща отбрани нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо, който бе упрекнат в обезчестяване от 34-годишна американка. Според Катрин Майорга футболистът ѝ е протегнал ръка в хотел в Лас Вегас през юни 2009-та година, само че самият Роналдо изрично отхвърля обвиняванията и съобщи, че няма никакви терзания от следствието на случая.

В последните дни петкратният притежател на Златната топка получи поддръжка от своя клуб Ювентус, само че главните му спонсори Найк и ЕА Спортс показаха угриженост от протичащото в този момент. Сега в негова отбрана се изрече и министър председателят на Португалия Антонио Коща. " Хората би трябвало да схванат един път вечно, че има едно нещо, което се назовава почтен до доказване на противното. Не е задоволително някой да бъде упрекнат в нещо, с цел да обявим за отговорен. Ако имаме доказателство за нещо, то е, че той е извънреден експерт, извънреден състезател и футболист и човек, който донесъл популярност и авторитет на Португалия. Всички желаем, че нищо в никакъв случай няма да опетни неговото име. Ако ме извините, само че не можем да разчитаме на обществени процеси за нещо, което е лишило толкоз години, с цел да бъде съградено ", разяснява Коща.

Миналата вечер Роналдо не сподели признаци на терзание към разрастващия се скандал, като означи един гол за успеха на Ювентус над Удинезе с 2:0 в мач от Серия А. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР