Министър-председателят на Обединеното кралство Тереза Мей и парламентът в Лондон

...
Министър-председателят на Обединеното кралство Тереза Мей и парламентът в Лондон
Коментари Харесай

ЕС отхвърля новите преговори за Брекзит

Министър-председателят на Обединеното кралство Тереза Мей и Народното събрание в Лондон получиха безапелационен отпор на настояванията си за промени в контракта за излизането на страната от структурите на Европейския съюз, акцентира авторитетният немски народен ежедневник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Председателят на Европейския съвет, Доналд Туск, съобщи че договорката сред Обединеното кралство и Европейския съюз няма да бъде предоговаряна, откакто английският парламент гласоподава за подмяна на съглашението по отношение на ирландския предпазен механизъм с неустановени " различни съглашения, оповестява агенция Reuters.

" Споразумението за отдръпване е и остава най-хубавият и единствен метод да се обезпечи вярно отдръпване на Обединеното кралство от Европейския съюз “, съобщи Туск посредством представител.

" Защитният механизъм е част от съглашението за отдръпване, и то няма да бъде предоговаряно “.

Туск добави, че Европейски Съюз ще продължи с подготовката за непредвидени условия, както и с утвърждението на съществуващото съглашение за евакуиране, което е спряно от страна на Англия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР