Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху съобщи, че страната няма да

...
Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху съобщи, че страната няма да
Коментари Харесай

Израел също отказва да подпише Пакта за миграция на ООН

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху заяви, че страната няма да се подпише под международния пакт за миграция на Организация на обединените нации, заяви The Times of Israel.
Световното съглашение за безвредна и законна миграция на Организация на обединените нации най-малко на доктрина не е обвързващо юридически.
То беше финализирано с посредничеството на международната организация през юли. Трябва да бъде публично утвърдено на среща в Мароко през идващия месец.
В известие Нетаняху разгласи, че е инструктирал външното министерство да не се подписва под пакта в Маракеш.
По думите му Израел е " зает да поддържа нашите граници против незаконно навлизане. Това правихме в предишното и ще продължим да го вършим и отсега нататък ".
Унгария, Австралия, Австрия, Полша и Съединени американски щати също оповестиха, че няма да се подпишат под съглашението.
През 2016 година всички 193 членки на Организация на обединените нации одобриха декларация, в която се споделя, че нито една страна не може сама да ръководи интернационалната миграция. Те се съгласиха да стартира развой, довел до договарянето на пакта през 2018 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР