Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху е говорил по телефона с

...
Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху е говорил по телефона с
Коментари Харесай

Нетаняху ще се срещне с Путин в най-скоро време

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху е приказвал по телефона с съветския президент Владимир Путин и се е договорил с него за среща в най-близко време.
Нетаняху съобщи това в неделя на ежеседмичното съвещание на държавното управление, предават ТАСС и " Фокус ".
„ Наскоро разговарях по телефона с Путин. Договорихме се за среща в най-близко време за продължение на значимата съгласуваност сред армиите на нашите страни “, съобщи министър председателят, чието изявление беше публикувано от неговата канцелария. „ Израел ще работи непрекъснато за това, да не разреши на Иран да сътвори свои военни бази в Сирия и да не допусне предаването на смъртоносно оръжие от Иран на придвижването „ Хизбулла “ в Ливан “, добави Нетаняху.
От канцеларията на съветския и израелския водачи към този момент не прецизират датата на идната среща. Това ще бъде първата им среща след свалянето на Ил-20 над Средиземно море на 17 септември.
След случая Русия съобщи на Сирия 49 единици техника в границите на доставката на зенитно-ракетните системи С-300, които би трябвало да покачат сигурността на съветските военни в страната, заяви на 2 октомври министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР