Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че не иска правителството

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че не иска правителството
Коментари Харесай

Борисов: Не искам правителството да бъде ангажирано с този президент на БФС

Министър-председателят на България Бойко Борисов съобщи, че не желае държавното управление да има нищо общо с Българския футболен съюз, до момента в който отпред на централата е Борислав Михайлов.

Той съобщи, че не е удовлетворен от имиджа, който се построява на страната, изключително след расисткия скандал на мача България - Англия. Срещата приключи с победа за гостите с 6:0, а през първото полувреме беше прекратена два пъти поради неприемливи викания от трибуните.



" За спортно-техническата част и това, което прави Футболният съюз, ние не се произнасяме. Но когато страната ни е поставена на челни страници като расистка страна, поради група олигофрени или недоброто управление на Футболния съюз като протестни дейности... А и резултатите са безапелационни, макар големите пари, които през годините ние във тип на осветяване, настилки, игрища, поправки, направихме, не желая по никакъв метод държавното управление, в лицето на спортното министерство, да бъде ангажирано с този ръководител на Футболния съюз ", съобщи Борисов след съвещанието на Съвета по сигурността.
Министър-председателят изиска оставката на Борислав Михайлов (ВИДЕО) "Държавата не може да толерира такова държание ", съобщи Красен Кралев
Министър-председателят разяснява, че не разгромната загуба от Англия, която е най-резултатната в историята на отбора като хазаин, го е предиздвикала да изиска оставката на Михайлов. Той е безапелационен, че още през днешния ден би трябвало да стартира проверка в БФС.

" Имаше няколко олигофрени, които даваха хитлеристки знаци, фланелката " No respect ", другата аудитория си беше прелестна. Ние не разясняваме изцепленията на британските почитатели в София и не даваме оценка на Англия, че това е цветът на британската нация. Така че те да бъдат по-смирени, когато става въпрос за България. А и реакцията на страната по отношение на тези, предизвикали всичко това, е мигновена. България е най-толерантната страна. Не им се греша. Аз мога да забраня на моето държавно управление, което управлявам, в лицето на Красен Кралев, да приключи всевъзможни действия. Да, проверката се прави сега. Има една граница, която не ми е приятна... Не може страната да е обвързана с държанието на един човек. Всички падат. Това не е ужасно. Страшно е всичко друго, което се позволява в резултат на това ", съобщи още той.
Михайлов не устоя, напусна с джипа много преди края на мача с Англия (ВИДЕО) Този път президентът на БФС се качи в автомобила си пред стадион "Васил Левски "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР