Министър-председателят на България Бойко Борисов, който е на работно посещение

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов, който е на работно посещение
Коментари Харесай

Бойко Борисов се поклони на Божи гроб


Министър-председателят на България Бойко Борисов, който е на работно посещаване в Израел, посети Божи гроб и се поклони пред свещеното за всички християни място, което събира хиляди гости, оповестиха от държавната пресслужба.

Премиерът бе съпроводен от вицепремиера Томислав Дончев, министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, заместник-министъра на външните работи и народен координатор по антисемитизма Георг Георгиев, кмета на София Йорданка Фандъкова и други публични лица.

Малко по-късно Борисов се срещна с Патриарха на Ерусалим Теофилос Трети. По време на срещата министър председателят бе почетен от патриарх Теофилос Трети с Орден на рицаря на Ерусалим за неговите заслуги към православието. Патриархът прогласи Бойко Борисов за върховен пълководец на Ордена на Светия Божи гроб, като го награди със златен кръст, върху който има златна корона и звезда.

Българският министър-председател Бойко Борисов посочи пред своя хазаин Теофилос Трети, че столицата на България - София, е образец за етническа приемливост.
"В рамките на единствено един квадратен километър имаме православен храм, джамия, синагога и католическа черква ", изясни министър председателят. Той добави, че държавното управление е помогнало за построяването или ремонтирането на стотици църкви в България и чужбина./dnes.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР