Министър-председателят Кирил Петков проведе среща с председателя на Конституционния съд

...
Министър-председателят Кирил Петков проведе среща с председателя на Конституционния съд
Коментари Харесай

Премиерът се срещна с председателя на Конституционния съд Павлина Панова

Министър-председателят Кирил Петков организира среща с ръководителя на Конституционния съд Павлина Панова. В рамките на диалога им в Министерския съвет двамата разискаха тематики от региона на върховенството на закона и смисъла на ефикасната и транспарантна работа на институциите в полза на българските жители.

Премиерът Петков посочи сериозните дейности на кабинета, целящи България да стане сполучлив модел за битка с корупцията и също по този начин да бъде възобновено доверието на българските жители в институциите и законността. Министър-председателят изрази убеденост, че с безспорния си професионализъм и престиж Павлина Панова на собствен ред ще способства доста за върховенството на правото и ще подсигурява прецизната и справедлива работа на Конституционния съд при тълкуването и защитаването на главния закон на България.
свързани новини2822преди 16 минути
От своя страна ръководителят на Конституционния съд Павлина Панова поздрави министър-председателя и ръководеното от него държавно управление за управническите цели и пожела триумф на премиера във високоотговорната му задача.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР