Министър-председателят Кирил Петков има някакъв личен дневен ред и е

...
Министър-председателят Кирил Петков има някакъв личен дневен ред и е
Коментари Харесай

Митов: Премиерът е готов да предаде интереса ни заради РС Македония

" Министър-председателят Кирил Петков има някакъв персонален дневен ред и е подготвен да мине през българския народен интерес във връзка с районен съд Македония, да го стъпче единствено и единствено да се извърши уговорките. Премиерът е човек без памет за българската външна и вътрешна политика. Той няма институционална просвета ", това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов, член на парламентарната комисия по външна политика и някогашен външен министър.

Той дефинира като „ напълно неясен формат “ метода, по който сега министър председателят Кирил Петков беседва с сътрудниците от РСМ без дипломати и присъединяване на външно министерство, само в компанията на своята съветничка Весела Чернева.

Той предизвести Петков, че в случай че тръгне да работи против тези „ ясни рамкирани позиции, ще срещне отпора освен на опозицията, само че и на личните си съдружни сътрудници “.

За Митов остава изцяло неясно, за какво държавното управление отхвърля да помогне на Украйна с въоръжение, вървейки против български интерес.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР