Министър-председателят Кирил Петков благодари на генералния секретар на НАТО Йенс

...
Министър-председателят Кирил Петков благодари на генералния секретар на НАТО Йенс
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков към Йенс Столтенберг: Благодаря за топлото и ясно послание

Министър-председателят Кирил Петков благодари на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг за отправеното по-рано обръщение във връзка 18 години от присъединението на България в НАТО.

Благодаря на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг за топлото и ясно обръщение във връзка 18 години от присъединението на България в НАТО, написа министър председателят в Туитър.

Благодаря на генералния секретар на НАТО за топлото и ясно обръщение във връзка 18 години от присъединението на България в НАТО. е.
— Kiril Petkov (@KirilPetkov)
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг направи послание във връзка 18-ата годишнина от приемането на България в НАТО. Той благодари на страната ни за приноса за споделената сигурност.

" На днешния ден преди 18 години вашата страна стана член на нашия съюз и България от този момент непроменяемо е била предан съдружник. Благодарен съм за приноса на България към общата ни сигурност. Това важи и в не по-малка степен за района на Черно море, който е от огромно стратегически значение за НАТО ", споделя Столтенберг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР