Министър председателят има един талант, за който никой не говори

...
Министър председателят има един талант, за който никой не говори
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Горанов няма полезен ход, спасява го само непознатият талант на Борисов

Министър ръководителят има един гений, за който никой не приказва – да си окачва воденични камъни на шията, помним Искра Фидосова и Цветан Цветанов. Сега най-модерният воденичен камък е Владислав Горанов, който в съответния случай ни прави на идиоти, казвайки, че Комисията по хазарта изобщо не зависела от него, че нямал нищо общо със случая. Той единствено назначил ръководителя на комисията, който дотам се еманципирал, че да влезе в пандиза. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ юрист Емануил Йорданов, някогашен министър на вътрешните работи.

Вижте цялото изявление с Емануил Йорданов тук:

https://www.youtube.com/watch?v=njJgIE29tL4&feature=youtu.be

В изявлението Йорданов сподели още:

Виждаме втора серия на проблема „ Мишо Бирата “.

Една естествена съпротива, незабавно след прекосяването на пандемията, би трябвало да изиска избор на съмнение на държавното управление точно за този случай - министър на финансите пропуща да събере 700 млн. лв. и се хвали с този факт.

Горанов няма потребен ход и единственото, което го избавя е геният на Борисов да си държи воденичния камък до последно.

И това не е всичко. Имаме първокласен апартамент, в който живее, само че не заплаща наем, гафът с осведомителната система на Национална агенция за приходите също мина без отговорни.

Ако тези проблеми бяха в естествена страна, медиите да са го попилели. Но ние по независимост на словото сме 111-ти в света.

Спомнете си началото на века – когато Бойко Борисов беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи, сподели, че всички президенти на футболни клубове били мутри и той щял да се оправи с това. Няма мемоари да се е справил, просто няколко президенти си потеглиха по-рано от живота, а ситуацията си остана същото. Нещо повече, приказва се отчетливо за хора, които са били притискани да поемат издръжката на един или различен клуб.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР