Министър-председателят е оторизиран да изрази позиция, той представлява България пред

...
Министър-председателят е оторизиран да изрази позиция, той представлява България пред
Коментари Харесай

Радев: Премиерът има две позиции за Унгария - за пред България и за пред ЕС

Министър-председателят е оторизиран да изрази позиция, той съставлява България пред Съвета на Европейски Съюз. Но и аз, както и вие сме затруднени да проследим тази позиция, тъй като се оказва, че има две позиции - едната е за пред българската аудитория, а другата е за пред Съвета на Европейски Съюз. Така президентът Румен Радев отговори пред медиите на въпрос каква е неговата позиция във връзка с глобите, които Екологичен потенциал предлага на Съвета на Европейски Съюз да наложи на Унгария. И означи, че такова амбивалентно държание на премиера не може да пояснява.

"Изключването и запушването на устата не са европейски правила, те работят срещу самия Европейски Съюз ", сподели Радев, представен от Българска телеграфна агенция.

За кандидатурата на Младен Маринов за вътрешен министър, която сега се гласоподава от Народното събрание, президентът сподели, че не схваща решението за това предложение. "Парадоксално е, министър председателят маха министъра на вътрешните работи поради "мърлявата ", както той се изрази работа на полицията, а по закон тази работа се възнамерява, провежда, управлява и управлява от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, който пък надлежно поради тази мърлява работа се предлага за министър ", съобщи президентът Румен Радев.

Президентът отхвърли правосъдният министър Цецка Цачева да е била предлагана за дипломат. Той обаче означи, че са постъпвали при него други имена, които е отхвърлил.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР