Министър-председателят Бойко заминава днес на работно посещение в Обединените арабски

...
Министър-председателят Бойко заминава днес на работно посещение в Обединените арабски
Коментари Харесай

Премиерът Борисов заминава на посещение в Обединените арабски емирства

Министър-председателят Бойко отпътува през днешния ден на работно посещаване в Обединените арабски емирства (ОАЕ), оповестиха от държавната пресслужба.

В рамките на двудневната аудиенция той ще организира среща с престолонаследника на емирство Абу Даби и заместник-върховен главнокомандващ на въоръжените сили на ОАЕ шейх Мохамед бин Заид Ал Нахаян.
Визитата на Борисов в Южна Корея завърши с вяра за огромен капиталов план Преговорите са на крайна фаза, само че към този момент остават отворени
Настоящата цел на българската делегация е да задълбочи открития политически разговор. Ще бъдат разисквани и опциите за уточнение на формите за съдействие в региона на вложенията, стопанската система, превоза, високите технологии, енергетиката, туризма и сигурността, се показва в известието до медиите.

В делегация ще вземат участие още министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на стопанската система Емил Караниколов.
Премиерът Бойко Борисов е на посещаване в ОАЕ (ОБЗОР) Обединените арабски емирства желаеха стратегически контракт за партньорство с България
Работното посещаване в град Абу Даби е естествено продължение в развиването на двустранните връзки сред България и Обединените арабски емирства, откакто през октомври 2018 година министър председателят осъществя първата аудиенция на български министър-председател в ОАЕ, допълват от пресслужбата на Министерски съвет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР