Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че няма намерение да отговаря на

...
Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че няма намерение да отговаря на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Какво общо имам аз с акциите на Левски? Ще хвърля писмото в коша

Министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че няма желание да дава отговор на писмото от управлението на Левски и ще го изхвърли. За следващ път той акцентира, че няма нищо общо с акциите на "сините ".

"Какво общо имам аз с Левски, с цел да ми се пращат писма? Не се интересувам въобще. Няма да разясня тази тематика. Вие се излагате! Те преднамерено го вършат и вие им ставате ретранслатор след това и се обиждате. Какво общо имам аз? Някой, в случай че е желал да направи положително на Левски, ще съобщи на Наско Сираков още незабавно акциите и ще завърши тематиката ", съобщи Борисов от Пазарджик.

Ръководството на Левски прати писмо до Министерски съвет, с цел да получи отвод от Борисов да приема джиросаните му преди дни акции, представляващи 86,6% от собствеността на клуба.

"Ще го скъсам и ще го хвърля в коша, тъй като нямам нищо общо с това. Ще дойдете да ме питате хвърлено ли е. Заповядайте на следващия ден ще ви кажа, че съм го хвърлил. От София до тук бихте път?! ", беше безапелационен министър-председателят пред медиите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР