Министър-председателят Бойко Борисов заминава за Женева, където утре ще участва

...
Министър-председателят Бойко Борисов заминава за Женева, където утре ще участва
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще участва в лидерската среща „Стратегически диалог за Западните Балкани“

Министър-председателят Бойко Борисов отпътува за Женева, където на следващия ден ще взе участие в лидерската среща „ Стратегически разговор за Западните Балкани “ в границите на Световния стопански конгрес.

Премиерът Борисов, дружно с държавни и държавни ръководители и външни министри от Балканите и от страни-членки на Европейски Съюз, ще проведат полемика за районното съдействие и поощряване на помиряването, които са основни за стабилността и икономическия напредък.

Участниците също ще бъдат осведомени за самодейностите на Световния стопански конгрес за поддръжка на публично-частното съдействие в района. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Преди утрешния формален старт на срещата, по-късно през днешния ден министър председателят Бойко Борисов ще взе участие в работна вечеря, на която водачите ще обсъдят новите провокации и благоприятни условия, които оформят политическия и стопански климат в Европа.

В подтекста на настоящата обстановка в Западните Балкани, тематика на полемика ще бъде и образуването на положителна бъдеща вероятност за района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР