Министър-председателят Бойко Борисов участва в церемония по откриването на 13

...
Министър-председателят Бойко Борисов участва в церемония по откриването на 13
Коментари Харесай

Борисов иска тиха опозиция, когато фактите говорят

Министър-председателят Бойко Борисов взе участие в гала по откриването на 13 000 кв. м нови индустриални площи в Пазарджик на дружество за произвеждане на съставни елементи за автомобилната промишленост , написаха от пресслужбата на Министерски съвет.

Премиерът е удовлетворен от родната промишленост. Резултатите били факт. В тези случаи съперниците на властта трябвало да бъдат тихи и да оценят достиженията.

" Дълги години се говореше за ниска подготовка и ниско образование - факт е, че се откриват нови фабрики - в Кърджали, Русе, Шумен. Така, че благодаря на служащите за техния труд. Когато цифрите и обстоятелствата приказват - по-добре да замълчат нашите съперници ", сподели Борисов.

Очаква се в предприятието в Пазарджик до края на годината да бъдат назначени 1 000 нови чиновници .

Паралелно Борисов направил и ревизия на инфраструктурни планове в Пазарджик. Той подчертал значимостта на обходните пътища за промишлеността.

От Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) плануват повсеместен ремонт на път II-37 Панагюрище - Пазарджик - Пещера - Батак, който не е главно ремонтиран от построяването си. Очаква се и план за напълно ново трасе на околовръстния път на Пазарджик, което да изведе изцяло тежкият трафик от урбанизираните територии, допълват от Министерски съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР