Министър-председателят Бойко Борисов участва в 25-ата конференция по изменение на

...
Министър-председателят Бойко Борисов участва в 25-ата конференция по изменение на
Коментари Харесай

Премиерът Борисов участва в конференцията за климата в Мадрид

Министър-председателят Бойко Борисов взе участие в 25-ата конференция по изменение на климата, която се организира в Мадрид. Домакин на международния конгрес е министър-председателят на Кралство Испания Педро Санчес.


Първа в дневния ред в границите на Конференцията е Срещата на държавните и държавните ръководители на страните членки на Европейски Съюз. Те ще обсъдят значими въпроси, налагани от климатичните промени и опазването на околната среда, които са измежду предпочитаните тематики за целия Европейски Съюз, оповестиха от държавната пресслужба.

Очаква се страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации по изменение на климата да реализират прогрес по редица въпроси, свързани с финансирането на действия в битката с изменение на климата в разрастващите се страни, с пазарни механизми за съдействие, както и докладване на поетите задължения поради климатичните промени.
    Започна 25-тата конференция за климата в Мадрид Започна 25-тата конференция за климата в Мадрид
Започна 25-тата конференция за климата в испанската столица Мадрид. На нея се чака страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации да реализират прогрес по в...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР