Министър-председателят Бойко Борисов ще поиска парламентарната група на ГЕРБ да

...
Министър-председателят Бойко Борисов ще поиска парламентарната група на ГЕРБ да
Коментари Харесай

Борисов за скандала с БНР: От кое да се измъкна!? Нямам нищо общо!

Министър-председателят Бойко Борисов ще изиска парламентарната група на ГЕРБ да се причисли към анкетната комисия за БНР. Това съобщи самият той по време на днешното си посещаване в Народното събрание, където беше, с цел да дава отговор на въпроси на депутата от Българска социалистическа партия Антон Кутев по отношение на националната политика на държавното управление на Република България и връзките ни с Русия.

В коридорите на Народното събрание Борисов се върна към разразилия се скандал с БНР, обяснявайки думите си, при които дефинира външното вмешателство в " Хоризонт " като " бойкот против държавното управление ".

" Аз съм министър председател и не мога да си разреша да разясня решение на български съд. В момента прокуратурата прави цялостна инспекция. Ще помоля парламентарната група на ГЕРБ да се причисли към анкетната комисия за БНР, която желаят от Българска социалистическа партия. Нещо повече - пленарна зала да вземе решение Сметната палата, като най-върховен самостоятелен орган, да влезе и да ревизира цялото ръководство на БНР ", съобщи министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР