Министър-председателят Бойко Борисов ще обсъди първо с президента Румен Радев

...
Министър-председателят Бойко Борисов ще обсъди първо с президента Румен Радев
Коментари Харесай

Борисов: Първо ще обсъдя с президента кандидатурата за главен секретар на МВР

Министър-председателят Бойко Борисов ще разиска първо с президента Румен Радев претендентите за нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи, тъй като " системата има потребност от успокоение ". Това разгласи самият той пред публицисти в Габрово, където инспектира мост и ремонт на православен храм.

" Това е нещо, което първо ще обсъдя в президента. Преди каквото и име да се спомене, ще го потърся, ще стимулирам кандидатура, ще сложа няколко имена и тогава ще пристъпим към нужните по закон съгласувателни дейности. Системата има потребност от успокоение, първо с него ще го обсъдя, с цел да сме сигурни, че когато пуснем документи за координиране, няма да се получи стрес в системата ", сподели Борисов в отговор на репликата, че новият вътрешен министър към момента няма информация за новия основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Никога не съм отварял война с президента. Освобождаването на някогашния основен секретар беше по негова воля и никой не може да го спре ", разяснява Борисов паниката към подписването от президента на декрет за освобождението на Младен Маринов като основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР