Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на официално посещение в Съединените

...
Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на официално посещение в Съединените
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с президента на САЩ Доналд Тръмп в Белия дом

Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на публично посещаване в Съединените американски щати, където ще се срещне с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп на 25 ноември в столицата Вашингтон. Това оповестиха от държавната осведомителна работа .

В рамките на диалога им в Белия дом, министър председателят Борисов и президентът Тръмп ще обсъдят стратегическото партньорство сред двете страни и развиването на двустранното съдействие, отбелязвайки мощните и трайни връзки, които съществуват сред България и Съединени американски щати. Акцент ще бъде подложен върху методите за усилване на общите за двете страни ползи в региона на сигурността в подтекста на северноатлантическото партньорство, върху енергийната диверсификация, както и върху други настоящи тематики. По време на визитата си в Съединени американски щати министър председателят Бойко Борисов ще взе участие в гала по поднасяне на венец на Мемориала на незнайния боец в Националния гробищен парк „ Арлингтън “. Във Вашингтон българският министър-председател ще се срещне с президента на Международния републикански институт Даниел Туининг и с вицепрезидента на Националния демократически институт Шари Браян. Премиерът Борисов ще организира и среща с представители на американския бизнес в постройката на Американската търговско-промишлена палата. В ръководената от министър-председателя Бойко Борисов публична делегация във Вашингтон ще вземат участие вицепремиерът Томислав Дончев, вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на стопанската система Емил Караниколов.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР