Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на официално посещение в Мароко

...
Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на официално посещение в Мароко
Коментари Харесай

Борисов е на визита в Мароко за активизиране на диалога София-Рабат

Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на публично посещаване в Мароко на 29 и 30 ноември, оповестиха от държавната пресслужба.
В рамките на визитата българският министър председател ще се срещне с министър-председателя на Кралство Мароко Саад Еддин Ел Отмани. По време на диалозите ще бъдат разисквани двустранните връзки и новите благоприятни условия за съдействие в разнообразни области от съвместен интерес.
В Рабат българският министър председател Бойко Борисов ще разговоря с ръководителя на Камарата на съветниците (Горната камара) в мароканския парламент Абделхаким Беншамаш. След срещата министър-председателят Борисов ще изнесе лекция за ролята на България за европейската интеграция на страните от Западните Балкани по време на нашето първо председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Предстоящата аудиенция на министър-председателя Бойко Борисов в Рабат има значимо значение за активизиране на политическия разговор на най-високо ниво и за насърчаването на обмена по линия на секторното съдействие с акцент върху сигурността, търговско-икономическите връзки и вложенията.
В делегацията, ръководена от премиера Борисов, са вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, министърът на труда и обществената политика Бисер Петков и министърът на стопанската система Емил Караниколов.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР