Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с министъра на пътищата и

...
Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с министъра на пътищата и
Коментари Харесай

Премиерът Борисов се срещна с министъра на пътищата и градоустройството на Иран

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с министъра на пътищата и градоустройството на Иран Мохаммад Еслами. Акцент в диалога сред двамата беше усилването на двустранните връзки в секторите превоз, енергетика, селско стопанство, туризъм, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
„ Иран е обичаен сътрудник в района на Близкия и Средния Изток и страната ни отдава огромно значение на развиването на връзките посред ни “, сподели по време на срещата министър председателят Борисов. Българският министър-председател акцентира, че обичайното положително съдействие в региона на превоза би трябвало да бъде активизирано.

„ България и Иран си сътрудничат във всички типове превоз. Българската страна приветства продължение на полемики по отношение на опциите за развиване на транспортен кулоар сред Гърция - България – Черно море – Грузия – Азербайджан - Армения – Иран, който основава благоприятни условия за ефикасни и надеждни товарни транспорти сред страните от Близкия Изток и страните от Централна и Източна Европа “, съобщи министър председателят Борисов.

По думите му тази транспортна връзка ще способства за оползотворяване на възходящия търговски капацитет в двата района и обслужване на директния трафик от и за Далечния Изток. По време на срещата в Министерския съвет беше очебийно, че приоритет за двете страни остава задълбочаването на контактите и в секторите осведомителни технологии, туризъм, младежта и спорта, енергетика.

Министърът на пътищата и градоустройството на Иран Мохаммад Еслами е на посещаване в България във връзка 19-тата сесия на Междуправителствената българо-иранска комисия за икономическо, промишлено, комерсиално и техническо съдействие. В рамките на сесията на Междуправителствената комисия се провежда Българо-ирански бизнес конгрес, който ще способства за още по-успешното създаване на потребни и перспективни търговски контакти.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 6 секунди) Рейтинг: 24099 | Одобрение: -19926 Ние сме Герб! И Европа ни чува! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР