Министър-председателят Бойко Борисов реагира на трагичната катастрофа с военния хеликоптер,

...
Министър-председателят Бойко Борисов реагира на трагичната катастрофа с военния хеликоптер,
Коментари Харесай

Ето какво написа Бойко Борисов след трагедията с разбилия се хеликоптер

Министър-председателят Бойко Борисов реагира на трагичната злополука с военния хеликоптер, който се разруши край Пловдив, със известие в обществената мрежа " Facebook ", виде Блиц.

Премиерът Борисов написа следното: " Изразявам съболезнования на фамилиите и околните на починалите двама военни водачи край пловдивското летище Крумово през днешния ден. Разпоредил съм на министъра на защитата Красимир Каракачанов да ме осведоми за обстоятелствата и събитията, довели до случая. По отношение на ранения боен механик съм разпоредил да бъде оказано цялостно подпомагане за неговото лекуване ".

Двама са починали при случая с хеликоптер край летище Пловдив, а един е потърпевш тежко, само че без заплаха за живота. Той е откаран в Университетската болница Свети Георги с кола за спешна помощ. Той е е със строшен крак и няколко ребра, има травма на белия дроб, контактен е, няма заплаха за живота му.

Летателната машина е паднала от височина към 50 метра. 

" Всичко е станало доста бързо и водачите не са имали опция да подадат сигнал. Най-вероятно става въпрос на повреда в машината, а не за неточност на водачите ", съобщи военният министър Красимир Каракачанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР