Министър-председателят Бойко Борисов разясни в официалния си профил във Фейсбук

...
Министър-председателят Бойко Борисов разясни в официалния си профил във Фейсбук
Коментари Харесай

Бойко Борисов призова за оставката на Михайлов във "Фейсбук"

Министър-председателят Бойко Борисов обясни в формалния си профил във " Facebook " какви са аргументите за настояването му президентът на Българския футболен съюз да подаде оставка.
Министър-председателят изиска оставката на Борислав Михайлов (ВИДЕО) "Държавата не може да толерира такова държание ", съобщи Красен Кралев
След загубата с 0:6 на националния тим от Англия в София в среща от квалификациите за Евро 2020, министърът на младежта и спорта Красен Кралев съобщи, че Борисов е настоял за отдръпването на Михайлов, който е отпред на БФС от 14 години.



" Призовавам Борислав Михайлов неотложно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз! След вчерашната позорна загуба на българския народен тим и поради неприятните резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев страната да приключи всевъзможни връзки с БФС, в това число и финансови, до отдръпването на Борислав Михайлов от поста. Категорично съдя и държанието на част присъстващите на стадиона. Недопустимо е България, която е една от най-толерантните страни в света, и хора от разнообразни етноси и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия. ", съобщи Борисов.

Загубата с 0:6 от Англия е най-резултатното домакинско проваляне на националния тим. Мачът беше пресечен два пъти през първото полувреме, откакто от трибуните се чуваха расистки намеци и викания. Заради тях България може да бъде осъдена със солидна санкция и мач пред празни трибуни.
Михайлов не устоя, напусна с джипа много преди края на мача с Англия (ВИДЕО) Този път президентът на БФС се качи в автомобила си пред стадион "Васил Левски "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР