Министър-председателят Бойко Борисов разговаря с посланика на САЩ Ерик Рубин.

...
Министър-председателят Бойко Борисов разговаря с посланика на САЩ Ерик Рубин.
Коментари Харесай

Премиерът Борисов разговаря с посланика на САЩ Ерик Рубин

Министър-председателят Бойко Борисов беседва с посланика на Съединени американски щати Ерик Рубин. Двамата разискаха настоящи политически тематики и развиването на двустранните връзки.

Ерик Рубин поздрави българския министър председател за присъединяване му в Глобалната конференция на Американския еврейски комитет в Ерусалим. В изявлението си на форума министър председателят Борисов уточни, че България остава ангажирана с районните и интернационалните сътрудници в поддръжка на напъните за обновяване на мирните договаряния за намиране на решение на спора сред Държавата Израел и Палестина.

Според Ерик Рубин на фона на динамичните световни и районни процеси България съумява да отбрани престижа и престижа си на страна с ясни и устойчиви дейности. Американският дипломат поддържа изказването на българския министър председател по време на Глобалната конференция за визията на Българското председателство за подобряването на свързаността на страните от Западните Балкани като главен инструмент за превъзмогването на разликите в района.

 

По време на срещата Ерик Рубин акцентира, че България организира дейна и уравновесена политика в района на Балканите и в Европа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР