Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с лидерите на КНСБ и

...
Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с лидерите на КНСБ и
Коментари Харесай

Премиерът Борисов проведе среща с лидерите на КНСБ и КТ „Подкрепа“. Ето какво си казаха

Министър-председателят Бойко Борисов организира среща с водачите на КНСБ и КТ „ Подкрепа “ Пламен Димитров и Димитър Манолов. Във фокуса на диалога бяха обществените и стопански ограничения, които държавното управление предприе в поддръжка на българските служащи и на бизнеса за времето на въведеното изключително състояние поради разпространяването на COVID-19.

„ Въведохме значими ограничения като по този начин познатата 60/40, обърнахме се в поддръжка на най-засегнатите от ковид браншове, подкрепяме и извънредно уязвимите наши жители като самотните родители и останалите без приход българи “, уточни по време на срещата министър председателят Борисов, на която участваха също вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на финансите Владислав Горанов. В хода на диалога синдикалните водачи обявиха, че ограниченията на държавното управление са работещи и дават резултат. „ Продължаваме с дейностите за справяне със социално-икономическите последствия от COVID-19. А с вашата експертна помощ съм уверен, че ще намерим най-правилните решения за българския народ “, означи министър председателят Борисов.

Министър-председателят добави, че Министерството на труда и обществената политика всеки ден продължава да работи за откриването на нови принадлежности за подкрепяне на нуждаещите се групи, както и за опазване на заетостта и на приходите на работещите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР