Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с инж. Пеньо Ненов, кмет

...
Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с инж. Пеньо Ненов, кмет
Коментари Харесай

Борисов се срещна с кмета на Бяла за изграждането на брегоукрепително съоръжение

Министър-председателят Бойко Борисов организира среща с инж. Пеньо Ненов, кмет на община Бяла, област Варна. Във фокуса на диалога бе реализирането на брегоукрепително оборудване, ситуирано по протежението на морския бряг на Бяла.
 Министерски съвет
По време на срещата министър председателят Бойко Борисов разпореди на Министерството на районното развиване и благоустройството незабавно да се извърши актуализация на плана за дамба, след което да се осъществят строителните действия на брегоукрепителното оборудване от страна на общината и регионалната администрация.



„ Съоръжението е с огромна значителност за района, по тази причина се постанова бързата реализация на плана “, сподели министър-председателят Бойко Борисов в диалога си с кмета на Бяла.
С осъществяването на плана ще се укрепят съществуващи свлачища и ще се предотврати дейната абразия на морския бряг.

 Министерски съвет
Брегоукрепването ще отбрани построената техническа инфраструктура и ще способства за развиването на туризма , стана ясно по време на срещата на министър-председателя. Премиерът Борисов разпореди координацията по осъществяването на поетия ангажимент на заместник-министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР