Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Солун за участие в Четвъртата

...
Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Солун за участие в Четвъртата
Коментари Харесай

Бойко Борисов пристигна в Солун за Четвъртата среща на върха

Министър-председателят Бойко Борисов дойде в Солун за присъединяване в Четвъртата среща на върха в гръцкия град. Форумът е двудневен и се организира под егидата на президента на Република Гърция Прокопис Павлопулос. На Срещата на върха ще бъдат и министър председателите на Гърция и Република Северна Македония Кирякос Мицотакис и Зоран Заев, оповестиха от държавната осведомителна работа.

В общия блян към усилването на районното съдействие участниците във форума ще обсъдят вероятностите за развиване на бизнеса и икономическия напредък в страните. Реализацията на взаимните транспортни и енергийни планове и разширението на капацитета в секторите от районен интерес също ще бъдат част от тематиките на Срещата на върха, означиха от пресслужбата на Министерски съвет.

Преди старта на форума министър-председателят Бойко Борисов ще организира среща с премиера на Гърция Кирякос Мицотакис.

" Пристигнах в Гърция, където ще вземам участие в Четвъртата среща на върха в Солун. Заедно с министър председателите на Гърция и Република Северна Македония Кирякос Мицотакис и Зоран Заев ще обсъдим вероятностите за развиване на бизнеса и икономическия напредък, реализацията на взаимните транспортни и енергийни планове. " Това написа министър председателят Борисов на страницата си във фейсбук.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР