Министър-председателят Бойко Борисов присъства в парламента за депутатски питания. Той

...
Министър-председателят Бойко Борисов присъства в парламента за депутатски питания. Той
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП си мериха рейтингите и трасирането

Министър-председателят Бойко Борисов участва в Народното събрание за депутатски питания. Той влезе в словесна дискусия с Антон Кутев от Българска социалистическа партия , в която се мери кой какъв брой е трасирал в Русия и на кой му е по-голям рейтингът.
 
Това, което трасира президентът Радев, това постигнахме и ние . Това, което той трасира, аз отидох да видя какво е трасирано, то не беше трасирано нищо “, съобщи Борисов.

 Бойко Борисов БГНЕС
Антон Кутев от Левицата незабавно му отговори:
 
Вашата задявка с президента Радев не е във Ваша изгода , тъй като той има по-висок рейтинг от Ва с и Вие явно не можете да свикнете с това! Изглежда сте били на разнообразни срещи с Владимир Путин, тъй като Вашата оценк а, най-малко това, което споделя Министерски съвет в формалното си известие, к оренно се разграничава от това, което приказва Путин , да не приказваме за това, което приказва шефът на пресслужбата. Разликата е безусловно основна. Вие говорите какво сте постигнали в тези диалози и по какъв начин от тук нататък България е още веднъж на газовата карта. Само че тук се приказва за това, че освен, че няма договорености, само че не е имало и задача да се договарят, нито опцията да се водят договаряния, нито пък са правени такива неща. Този, който ви е превеждал от съветски, да ви кажа, че не знае езика “.

 Бойко Борисов БГНЕС-->
Премиерът влезе в разговор и за рейтингите и съобщи, че Г ЕРБ има по-голям рейтинг от Българска социалистическа партия, а Мая Манолова има по-голям рейтинг от президента.
 
Ангон Кутев му отговори, че това не значи нищо.


 
Междувременно Борисов продължи тематиката за Русия и насочи предложение към Българска социалистическа партия:
 
„ От една страна нашите сътрудници пишат, че съм васал на Путин, а Вие ми казвате, че не се разбирам с него. На кого да допускам най-после? А три часа си говорихме най-добронамерено с всичко, което имаше. К ато пристигна Путин в България тази година, ще помоля да седне с вас и на съветски да ви изясни и той какво мисли “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР